De Computer Specialist
Terug naar Overzicht

AVM FRITZ!Box 7590 Wifi modem/router


 

FRITZ!Box, de thuiscentrale voor DSL, kabel en LTE: internet, thuisnetwerk, telefonie - alles in één apparaat. 

KPN klanten kunnen nu ook kiezen voor een FRITZ!Box modem. 

Voor klanten die meer vrijheid willen om hun internetnetwerk zelf in te stellen, biedt KPN nu de keuze voor de FRITZ!Box 7590. De FRITZ!Box modem wordt aangeraden door KPN en is inclusief extra ondersteuning van de Tech Desk. In de toekomst komen er nog andere FRITZ!Boxen bij. Uiteraard is de FRITZ!Box 7590 door KPN klanten ook aan te schaffen bij Vobis De Computer Specialist.

 

 

FRITZ!Box is het Wi-Fi modem voor fijnproevers.

Hiermee stel je jouw wifi precies in zoals jij dat wilt. Je bepaalt dus zelf hoe je netwerkbeveiliging, ouderlijk toezicht en home automation is ingesteld. Overal in huis draadloos internetten. Stel je wifi in zoals jij dat wilt. Installeren is zo gepiept. Makkelijk te koppelen aan je slimme apparaten in huis. 

 

AVM Fritz!Box 7590 Wi-Fi modem/router

• Wi-Fi tot 1733 + 800 Mbit/s
• Voor 6 draadloze telefoons, incl. antwoordapparaat
• Telefooncentrale voor DECT, IP, ISDN en analoog
• 4 x gigabit-LAN, 1 x gigabit-WAN, 2 x USB 3.0
• Mediaserver, NAS, MyFRITZ!, Smart Home 
AVM Fritz!Box 7590
189,-
Zoek een winkel bij u in de buurt

 

Uiteraard een volledig scala aan functies

Door het gebruik van supervectoring legt de 7590 de lat hoger, waardoor je tot 300 Mbit/s bereikt bij het downloaden. Zo wordt de snelheid op de DSL-aansluiting met drie vermenigvuldigd. Naast top-Wi-Fi creëren razendsnelle gigabit-LAN en krachtige USB 3.0-aansluitingen een perfect high-speed-netwerk. Tot de topuitrusting behoren bovendien een volwaardige telefooncentrale met antwoordapparaat en faxfunctie.
 

Mesh Wi-Fi met FRITZ!

De FRITZ!Box 7590 zet in op Mesh Wi-Fi, zodat video’s, muziek en foto’s in het thuisnetwerk naadloos tot in de verste hoeken van elke kamer komen. De verspreide FRITZ!-apparaten werken samen in één netwerk, wisselen onderling informatie uit en optimaliseren de prestaties van alle Wi-Fi-apparaten. Met Mesh geniet je gewoon van maximale snelheid bij het surfen, afspelen van video’s of gamen. Adembenemende HD-televisie en je lievelingsmuziek wachten nu op jou – en niet omgekeerd.

 

Zo is telefoneren fun
Met de FRITZ!Box 7590 beschik je over een volwaardige telefooncentrale waarop alle telefoons kunnen worden aangesloten, of het nu IP-, ISDN- of analoge telefoons zijn. Met de FRITZ!App Fon telefoneer je eenvoudig met je smartphone. Bovendien geeft de app je ook onderweg steeds informatie over oproepen en voicemails. Het antwoordapparaat en de faxfunctie inclusief doorsturen van e-mails bieden extra comfort.

Veilig met de FRITZ!Box
Het complete veiligheidsconcept van de FRITZ!Box beschermt je communicatie. Het wordt voortdurend door ons getest en verder ontwikkeld. Een belangrijk onderdeel daarvan zijn updates. Wij maken regelmatig nieuwe versies beschikbaar – indien gewenst installeert de FRITZ!Box helemaal automatisch de nieuwste versie.
 

FRITZ!OS – het genie achter FRITZ
FRITZ!OS, het intelligente besturingssysteem van je FRITZ!Box, zorgt voor een perfecte samenwerking van alle apparaten in het thuisnetwerk. Laat je steeds weer verrassen door nieuwe functies en verbeteringen. Dankzij de FRITZ!Apps kun je ook onderweg met je smartphone toegang krijgen tot je gegevens, in je thuisnetwerk telefoneren of een webcam besturen. Alle updates en apps zijn uiteraard gratis.

 

Excellente eenvoud

Het door de vakpers onderscheiden en door gebruikers geprezen bedieningsconcept van de FRITZ!Box is op slechts één doel gericht: alles zo eenvoudig mogelijk voor je maken. Daarvoor zorgen een duidelijke gebruikersinterface en wizard, die je stap voor stap begeleiden.

Zoek een winkel bij u in de buurt