De Computer Specialist

Hama


Ontdek Hama: De Europese nummer één in consumer electronics!

Hama is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Onze missie is dan ook niet voor niks “Products that enrich people’s lives every day”.
Of je nu aan het werk bent, thuis ontspant, op school zit, aan het sporten bent,… Hama-producten vergemakkelijken en verrijken dagelijks het leven van duizenden mensen overal in Europa.
Met onze uitgebreide reeks accessoires bieden we meer comfort, veiligheid en stijl op elk moment van de dag. Hama-accessoires geven jouw apparaat dan ook een persoonlijk tintje en sluiten aan bij jouw unieke behoeften.

Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1923, toen Hama werd opgericht in Duitsland, zetten wij kwaliteit bovenaan onze prioriteitenlijst. Ons assortiment omvat hoogwaardige en onmisbare accessoires voor computers, smartphones, tablets, televisies, muziek en nog veel meer.

 

Laat Hama jouw leven verrijken met innovatieve oplossingen en accessoires die perfect aansluiten bij jouw persoonlijke stijl. Ontdek vandaag nog de Europese #1 in consumentenelektronica en maak jouw dagelijkse ervaringen nog beter met Hama!

Zoek een winkel bij u in de buurt